Videó! – Rékasi bevallotta, mit tett

Önkívületben fenyegetőzött

2015/07/24

Rékasi Károly hazánk egyik legkedveltebb sorozatszínésze, aki annak ellenére, hogy negatív karakteret játszik a Barátok köztben, a rajongók imádják őt. Érhető, hiszen színészként és magánemberként is egy végtelenül szimpatikus, kedves ember.

Válása után pedig mintha még inkább kicserélték volna. Détár Enikő mellett sokáig kitartott a színész, pedig az aranyhangú énekesnővel házasságuk idején sok mindent kellett megjárniuk, elsősorban Enci depressziós hangulatingadozásai miatt. Férje mindig ott volt mellette, de szinte borítékolható volt, hogy egyszer elfogy az az energia, amit kapcsolatukba fektet. Mindenki örült, amikor napvilágot látott őszinte és tiszta szerelme színészkollégájával, Pikali Gerdával, akivel egy közös munka során szerettek egymásba.

A két összetört szív egymást építve, támogatva és hihetetlen boldogságban kezdte meg közös életét, a múltat mindketten lezártnak tekintik. Mint a tinédzserek, úgy turbékolnak lépten-nyomon, de ebből csak annyit osztanak meg a külvilággal, amennyi szerintük még belefér, és nem tárulkoznak ki teljesen a magánéletükkel. Néhány hete borzasztó motorbaleset történt a színésszel, ami után az egész ország érte aggódott. Egymásnak ellentmondó, vagy éppen a legrosszabbal számoló információk láttak napvilágot. Gerda, amint megtudta a hírt, azonnal rohant a kórházba kedveséhez. A mindig higgadt, szerethető és jószívű Rékasi magatehetetlenül feküdt a kórházi ágyban, és mint kiderült, műtétek sora várt rá, ráadásul rengeteg csontja eltörött. Sokáig mentek a találgatások, vajon kell-e maradandó sérülésekkel számolni a színésznek. A minap ő maga mesélt telefonon az RTL klubnak arról, hogy semmire sem emlékszik az elmúlt két hétből, de megköveti a kórház dolgozóit, akik mindent megtettek érte, ő mégis elég csúnyán megfenyegette az ápolókat.

Ha valaki valaha esett már át sokkos baleseten, vagy akár csak altatásos műtéten, akkor tudja, hogy ébredést követően még nem tiszta az elme, általában nem is emlékszik a beteg, hogy miket mondott, vagy tett. Így eshetett meg, hogy Rékasi magából kikelve követelte a szabadságát miután felébredt, és azonnal haza akart menni. Ő maga azt mondja, egy fejsérült pasasnál ez szinte természetes, de azért ha ezt vele csinálta volna meg bárki, akkor simán fenékbe rúgta volna az illetőt. Szerencsére az ápolók ezt nem engedték, és nyugodtan lábadozhatott a kórházban. Az alábbi videóból kiderül, mi történt pontosan a kórházi szobában, amiről maga Károly mesél.

Időközben a színészt hazaengedték, és ahogy ő fogalmaz, Gerda gondoskodó kezeire bízták. A család mindvégig segítette, szülei nap, mint nap ültek autóba és utaztak vidékről Pestre, hogy mellette lehessenek. A színésznek óriási szerencséje van, látva a baleset körülményeit sokan egy fillért nem adtak volna azért, hogy túlélheti ezt az ütközést. A jó Isten nagyon vigyázott a színészre. “Neki köszönhetem azt is, hogy nem vesére, vagy májra kell most várnom, hanem pusztán arra, hogy összeforrjanak a csontjaim. Azt hiszem óriási nagy ajándékot kaptam” – mondja Rékasi, aki elismeri, ez bizony egy figyelmeztetés is volt arra, hogy túl sokat vállal. A legfontosabb most, hogy türelmes legyen.

 

 

Hozzászólások