Videó! – Részegen is lehetsz hős

Így hiúsíts meg ittasan egy rablást

2016/01/25

Kane Wiblen és a haverja James Ross-Munro éppen részegen csámborogtak egy benzinkút mellett, mikor egy rablás szemtanúi lettek. Nem hagyhatták ennyiben a dolgot, sőt még le is videózták az esetet.

Még ha nem is a részeges karatemester legendás küzdőtechnikájához jutottak az elfogyasztott alkoholtól, akkor is emlékezetes kalandba keveredtek.Mi kell egy jó péntek estéhez? Sör, haverok, röhögés. Ja! Meg egy elcseszni egy hamburgerező kirablását. Érdekes este volt, ennyit mondhatok”, – írja Kane Wiblen Facebook-on  a január 22-én este történt videójához.

Nothing says an awesome Friday like beers, mates, laughs, oh and this burger shop robbery gone to shit. Interesting night to say the least!

Közzétette: Kane Wiblen – 2016. január 22.

A képsorokkal csak rögzíteni akarta, amint James megbotlott és elszakította papucsát, ám a röhögés közepette feltűnt nekik egy gyorsétteremhez leparkoló fehér sportkocsi. Az autóból két férfi pattant ki, akik rárontottak a hamburgerezőre. A két fiúnak ekkor esett le, hogy bűntett szemtanúi, a mezítlábas Ross-Munro pedig szinte gondolkodás nélkül kiszedte a parkoló jármű slusszkulcsát, majd barátjával a bolthoz rohanva ordítani kezdték, hogy hívják a rendőröket.

A rablók megzavarodtak és azonnal a kocsihoz rohantak, ahol észrevették, hogy nem tudnak elindulni. Egyikőjük azonnal elrohant, de az anyósülésre vágódó társát már James ütései fogadták. Pár ökölcsapás után tudott csak elfutni, akit már a srácok nem tudtak utolérni. Sajnos elmenekültek, mert túl kövér vagyok” – nyilatkozta Munro egy helyi hírcsatornáknak. A gyorsétterem hálából jutalomhamburgerrel vendégelte meg botcsinálta jótevőit, akik azóta villámgyorsan váltak az internet sztárjaivá.

Hozzászólások