Videó – Sosem volt még ilyen szexi Channing Tatum

Itt Magic Mike XXL előzetese

2015/02/10

Te is oda vagy az őrjítően szexi Channing Tatumért és a Magic Mike-ért? Akkor szuper hírünk van, a chippendale fiúk története ugyanis folytatódik!

Nem véletlen, hogy a Magic Mike rekordidő alatt a hölgyek kedvenc filmjévé vált, hiszen ennyi szexi férfit és csupasz felsőtestet ritkán látni egy filmben, a főszereplő, Channing Tatum pedig egyenes elképesztő. Nem is volt kérdés, hogy a történet folytatódni fog.

A főszereplő egy évvel ezelőtt utalt homályosan arra, hogy elkezdődtek a második rész előzetes munkálatai, aminek ráadásul a rendezését is ő vállalta el. Bár akkor részleteket még nem árult el, később kiderült, hogyan folytatják a sztorit.

A történet három évvel azután folytatódik, hogy az első film végén Magic Mike a karrierje csúcsán abbahagyja a vetkőzést. Ám úgy alakul, hogy egy utolsó, őrületes buli kedvéért ismét összeáll a szexi pasikból álló csapat Mike-kal az élen, hogy ledobják a textilt. Közben újabb mozdulatok tanulnak, amik garantáltan beindítják a hölgy nézők fantáziáját.

Bár az már korábban kiderült, hogy  Matthew McConaughey és Alex Pettyfer nem szerepelnek a Magic Mike XXL-ben, azért valószínűleg kárpótolni fog minket Channing Tatum elbűvölő mosolya és tökéletes teste, és persze a vadítóan szexi Joe Manganiello és Matthew  Bomer.

Ezek alapján nem csoda, hogy a Magic Mike XXL előzetesétől felforrósodik a levegő!

Hozzászólások