Videó – Szabó Zsófi kikezdett a kollégájával

Új frizura, új szerelem?

2015/03/02

Hatalmas változáson ment át Szabó Zsófi: az RTL Klub új műsorvezetője visszakapta régi, hosszú haját. Úgy tűnik, az új frizurával visszatért az önbizalma is, mert kacéran flörtölt kollégájával, Somogyi Zoltánnal.

Alig lehet ráismerni Szabó Zsófira, hiszen már éppen megszoktuk a rövid, fiús frizurát, amivel az utóbbi időben hódított, most viszont hirtelen visszakapta a réig, Barbie-babás külsejét. Hosszú hajával rögtön le is vette a lábáról műsorvezető kollégáját, Somogyi Zoltánt, akinek leesett az álla a reggeli műsorban.

Zsófi nem csak hosszú haját rázta szexisen, de csábosan nézett a 8:08 műsorvezetőjére, aki nem győzte bókokkal elhalmozni a szőke színésznőt. Somogyi Zoltánt annyira elbűvölte Zsófi hajkoronája, hogy megkérte: dobálja egy kicsit az ő kedvéért – aminek a csinos lány szívesen tett eleget.

Somogyi Zoltán elárulta, hogy számára ilyen az igazi Szabó Zsófi, sőt, ő rögtön egy hosszú, fehér ruhában tudja elképzelni – talán ő maga is szívesen oltár elé vezetné a színésznőt.

Bár azt szokták mondani, hogy egy nő akkor veti át a külsejét drasztikus változásoknak, ha a magánéletében valamin túl akar jutni, Zsófinak azonban nem volt ilyen szándéka, egyszerűen praktikusabbnak tartja a hosszú tincseket. Szerinte a színházban is sokkal jobban tud érvényesülni ezzel a frizurával, és rajongói közül is sokan dicsérték új stílusát.

Somogyi Zoltán kérdésére Zsófi azt is bevallotta, hogy bár nagyon sok udvarlója van, kapcsolata nincs – de ki tudja, talán a két kolléga között most elindult valami.

Hozzászólások