Videó – Szakított VV Laci és Edina?

Az észérvek győzedelmeskedtek az érzelmek felett?

2015/01/22

Épphogy beteljesedett VV Laci és Edina szerelme, máris itt a vége? Mi történik a villában, mitől változnak ilyen gyorsan az érzések?

Az erdélyi lány sokáig hangoztatta, hogy bár lételeme a szex, a villában senkivel sem akart intim közelségbe kerülni, mert azzal szégyent hozna a családjára. Aztán persze győzött a vágy; VV Laci és Edina egy ideig kerülgette egymást, majd sikerült összeboronálódniuk. Kétszer is összegyűrték a lepedőt kisebb-nagyobb sikerrel, majd a vasárnapi párbaj előtt igazi drámát éltek át. Edina nagyon nehezen viselte a tudatot, hogy szerelme kieshet a játékból

VV Laci párbajgyőzelme utána azonban elszabadultak az érzelmek, a pár egymásra talált, és szenvedélyes éjszakát tölthettek együtt. Ám utána történt valami…

Lehet, hogy Edina meggyőzte magát, hogy a családja nem nézné jó szemmel, ha folyton azt látná, hogy a villában szexel, de az biztos: megmondta Lacinak, hogy nem folytathatják tovább a kapcsolatot. Barátok ugyan lehetnek, de többre nem számíthat addig, amíg a játékban vannak.

Vajon meddig bírják majd egymás nélkül? A pár nappal ezelőtti villaszex alapján nem sokáig. Mikor fogják őket újra hatalmukba keríteni az érzelmek? Laci biztosan résen lesz, és az alkalmas pillanatban újra bepróbálkozik Edinánál.

Nézd meg az eddigi legdurvább együttlétük hosszú videóját ITT!

Hozzászólások