Videó – Szárnyal VV Fanni szexuális élete

Elképesztő titkot osztott meg

2015/01/19

Amikor azt gondoljuk, hogy VV7 már nem tud meglepni minket, akkor VV Fanni tesz valami olyat, amire tényleg nem számítottunk. A hétvégén nem csak egy szexuálpszichológussal beszélhette ki a maszturbálás és az orális szex örömeit, de gyakorlatban is kipróbálhatta Dennisnek köszönhetően.

VV Fanni beindult a hétvégén. Azon már senki sem lepődik meg, amikor ő és Dennis a nyugiszoba rejtekében egymásnak esik, hiszen ez egyre gyakoribb, így Fanni már a második terhesség tesztet fogyasztotta el villabeli élete során. Éppen emiatt a műsor készítői úgy döntöttek, segítenek egy kicsit a villalakóknak, és egy szexuálpszichológust küldtek be, hogy megbeszéljenek minden szexszel kapcsolatos kérdést.

A beszélgetésen kiderült például az is, hogy volt olyan, amikor Fanni egész nap maszturbált, csupán fél órákra állt le pihenni; de azt is elárulta, hogy egyszer saját magát is megkívánta a tükörben, és alig bírt ellenállni a látványának. A szexuálpszichológusnak köszönhetően a biztonságos szexről is lehullott a lepel: kiderítették, hogy az orális szextől senki nem lehet terhes. 

Ennek örömére Fanni és Dennis azonnal nekilátott, hogy a gyakorlatban is próbát tegyenek. A göndör lány nemes egyszerűséggel csak ennyit mondott az aktusról: “Úgy kinyaltak, mint a lecsós tálat!

Szombaton aztán újabb akcióba keveredett VV Fanni, aki az utóbbi időben cicaharcot folytatott Dórival. A két lány napok óta azon vitázott, hogy ki távolodott el a másiktól, ám végre sikerült rendezniük a nézeteltérésüket, és újra megkötött barátságukat egy csókcsatával koronázták meg.

Hozzászólások