Videó – Szexi sztriptízt mutatott be az Éden Hotel bombázója

Snjezana ledobta a ruháit

2015/03/11

Felforgatta az Éden Hotel lakóinak életét az új hódító: Snjezana a fiúkat azonnal megbabonázta, a lányokat pedig máris kiborította. A 24 éves bombázó leginkább Adrinál verte ki a biztosítékot, aki sírva is fakadt a féltékenységtől.

Titkos küldetéssel érkezett az Éden Hotelbe Snjezana, amit azonban remekül teljesített: a budapesti revütáncos bennmaradásának az volt a feltétele, hogy 24 órán belül csókolja meg az egyik fiút. Elmondása szerint a férfiakkal mindig nagyon jól kijött, ami most meg is mutatkozott, hiszen a srácok azonnal vevők voltak a társaságára – olyannyira, hogy Milánnak köszönhetően a feladatát is teljesítette.

A leginkább Adrienn borult ki az agyontetovált revütáncos leányzó érkezésén, aki szerint Snjezana leginkább Patrikhoz illik – aki történetesen az ő párja, sőt, már inkább szerelme. Adri többször is bevallotta, hogy egyre mélyebbek az érzelmei legelső párja iránt. 

„Annyira bánom, hogy érzelmeket vittem a játékba. Egy idióta hülye vagyok. Ha nem lennének érzelmeim Patrik iránt, akkor nem bőgnék, hanem azt mondanám, jó volt, szép volt” – mondta Adri sírva az Éden Hotel riportszobájában.

Nem csoda, hogy nehezen veszi be a gyomra Snjezana érkezését, hiszen a bombázó első estéjén már le is vetkőzött Patrik kedvéért, amit Adrienn nevetve, de valószínűleg elég bosszúsan nézett végig.

Hozzászólások