Videó – A tanári asztalon esett egymásnak VV Fanni és Dennisz

Újabb villaszexet hozott a szerepjáték

2015/01/22

VV Fanni és Dennisz nem hagyja pihentetni a kapcsolatukat. Szerepjátékba lendültek, és a végletekig felkorbácsolták egymás vágyait.

VV Fanni igazán fifikás! Ha szexre vágyik, azonnal vág az agya. Az iskolahetet kihasználva vadító tanárnőnek öltözött, aki vonalzóval a kezében kérdezgette a diákokat – főként Denniszt. Persze a szexi hajlongások sem hiányozhattak a játékból, és ezek meg is hozták az eredményt. Dennisz alig várta, hogy elkapja a lányt és a tanári asztalon tegye magáévá.

Kétségtelen, hogy VV Fanni a testét sokkal jobban tudja használni, mint az eszét. Butaságáról már több ízben tanúbizonyságot tett a villában, és – mint kiderült – a való életben sem sokkal okosabb. Egykori kollégája mesét arról, hogy milyen is valójában a lány.

Körülbelül másfél évet dolgoztunk vele. Természetesen nézzük őt mindennap, ki nem hagynánk semmi pénzért, mert nagyon szórakoztató. Fanni sosem az eszéről volt híres, bennünket rendszeresen megnevettetett a történeteivel és a megnyilvánulásaival. Gátlástalanul kifecsegte szerelmi életének legintimebb részleteit is. Azt kell mondanom, ő tényleg ilyen. Az viszont furcsa, hogy ennyire rosszindulatú és olykor primitív. Ilyen nagyképű azért nem volt, de amikor megtudta, hogy kiválasztották, rögtön elszaladt vele a ló. Felmondott, és kérkedve közölte, hogy új életet kezd, és végre élni fog. Nem tagadom, fogjuk a fejünket egy-egy aranyköpése hallatán, mert ciki, ahogyan viselkedik – mondta a Borsnak a neve elhallgatását kérő egykori munkatárs.

Hozzászólások