Videó – Tombolnak a hormonok a villában

Újabb szerelem van kialakulóban

2015/01/20

Biztos, hogy a VV7 szereplői a leggátlástalanabbak; a villaszex lassan olyan természetes lesz számukra, mint az étkezés. Az eddigi párok mellett Dóri és Robin, illetve Zsu és Dani is összegabalyodott…

Az elmúlt két nap minden eddigi rekordot megdöntött, mert amellett, hogy Fanni és Dennisz szinte már egy napot sem bír ki szex nélkül, újabb párok is kialakultak. Bár nem mindenki volt túl szerencsés. Zsu kiszavazása előtt Dani szeretett volna összebújni a lánnyal, jól esett volna neki egy kis villaszex, de próbálkozása sajnos kudarcba fulladt.

Dórinál pedig Robin kopogtatott. Úgy tűnt, hogy a vízilabdás srác célba ér, hiszen a Playmate beengedte az ágyába, és egyre jobban elkalandoztak egymáson, ám végül a bimbózó szerelem beteljesületlen maradt.

Nem úgy, mint Edina és Laci esetében. Bár az erdélyi lány korábban határozottan leszögezte, hogy semmiképp nem fog szexelni, bár lételemének tekinti a testi örömöket. Laci próbálkozásai azonban átszakították a korlátokat, és mindent elsöpörtek a vágyak. A párt alaposan próbára tette a párbaj, Edina alig bírta idegekkel a feszült órákat, amíg nem tudta meg, hogy Zsu maradt alul, így Lacival folytatódhat kapcsolata a villa falain belül.

Laci visszatérésével minden gátlás felszabadult, és hatalmas villaszex lett a párbaj feszültségének levezetése. Bár már Fanni és Dennisz is megmutatta a kendőzetlen valóságot, vagyis a pár csak visszafogottan foglalkozott azzal, hogy a takaró alatt bújjon össze. Most azonban Edina és Laci egyáltalán nem törődött semmivel; a szenvedély mindent elsöpört, a kamerák pedig mindent láttak.

Edina és Laci nem türtőztette magát
Hozzászólások