Videó – Új külsővel sokkol Liptai Claudia

Vajon új szerelme miatt váltott?

2015/09/18

Teljesen átalakult Liptai Claudia: a csinos műsorvezető szexi szőkére váltott! Vajon új szerelme kedvéért váltott a dögös stílusra?

Claudia fodrásza majdnem sokkot kapott, amikor a vörös, hosszú hajú műsorvezető megjelent nála azzal a kéréssel, hogy vágassák le és festessék be a haját. Akkor pedig pláne leesett az álla, amikor Claudia néhány centis vágásnál nem akart megállni, hanem még rövidebb frizurát akart.

„Igazi lelki nehézséget okozott a fodrászomnak ez a vágás és festés. Aznap, amikor elmentem hozzá vágatni, és elindult ez a jégszőke szín, akkor ő talált a fiókjában egy doboz nyugtatót és azt hitte, hogy én küldettem oda neki. én egy hajhisztérika vagyok: Tillával mindig beszéljük, hogy ebben a kérdésben nagyon hasonlóak vagyunk. A fodrászom viszont nem csak mint szakember, hanem mint terapeuta is viseli ezt a dolgot – és még mindig kedvel” – mondta az Aktívnak nevetve Claudia.

Az eredmény persze önmagáért beszél: a mindig csinos és tip-top műsorvezető bebizonyította, hogy stílus kérdésében nem kell a szomszédba menni. A világosszőke szín és a rövid, elegáns és mégis vagány fazon nagyon jól áll neki, így egészen merész és könnyed külsővel vághat neki az új feladatainak.

Munkából pedig nem lesz hiány az évben – kezdésnek hamarosan indul a Sztárban sztár, ahol ismét a zsűri asztal mögött foglal majd helyet.

Abban is biztosak vagyunk, hogy Claudia új párja is egyből beleszeret majd a trendi frizurába!

Olvass még Liptai Claudiáról!

 

Hozzászólások