Videó – VV Edina beugrott harmadiknak a villaszexbe

A kukkolós lány nem veszi észre magát

2014/12/29

A Való Világ párocskája szinte minden nap egymásnak esik, de most VV Edina is beszállt. Vagy inkább belépett oda, ahol nem volt semmi keresnivalója…

Fokozódnak a vágyak a VV7-ben: Fanni és Dennis szinte már bárhol és bármikor egymásnak esnek, sőt olykor azt is elfelejtik, hogy nem csak ketten ének a villában. Így nem csoda, hogy egyre többször nyitnak rájuk szex közben. Legutóbb is a nyugiszoba koránt sem nyugodt falai között teljesült be köztük a szerelem, amikor a mit sem sejtő Edina benyitott. Fanni és Dennis különösebben nem zavartatta magát a váratlan vendég láttán, mindössze egy percet kértek, hogy befejezzék, amit elkezdtek.

Persze Edinát sem kell félteni: az erdélyi születésű lány ígéretet tett édesanyjának, hogy a villa falain belül semmi olyat nem csinál, ami miatt szégyenkeznie kellene, ám láthatóan egyre nehezebben bír magával. Amióta Lacival szoros szálak fűzik össze, többször csókolóztak már, és a fiú is nyilvánvaló jeleit adta, hogy ő szívesen fűzné szorosabbra a szálakat – legalábbis testileg. Ám Edina ellenállt a kísértésnek és beérte annyival, hogy végignézte, hogyan csókolózik Fanni és Dennis.

Hozzászólások