Videó – VV Edina és Laci újra szexel a villában

Eddig bírták egymás nélkül

2015/02/05

Hiába a nagy elán, VV Edina kevesli villabeli párja teljesítményét. Laci gyorsan letudná az aktust, de a lány többet akar! Vajon megkapja?

Fanni és Dennis között napok óta áll a bál, válogatott ordenáréságokkal, üvöltözéssel és egymás alázásával tombolnak, így a tőlük megszokott, már-már a pornó határait súroló villaszex elmarad…

Ám VV Edina és Laci hiába beszélte meg pár hete, hogy a villában nem mélyítik el jobban kapcsolatukat, úgy tűnik, nem bírnak vágyaikkal. Laci szerelmi vallomásokkal árasztja el a lányt, akinél – úgy tűnik – célba értek szándékai. A srác többször bevallotta, hogy mennyire szerelmes Edinába, és mindig vele szeretne lenne. Ezt pedig megkoronázták egy nyugiszobában töltött éjszakával.

Csakhogy Laci annyira túlhevült, hogy Edinának többször vissza kellett fognia párját, mert nem szerette volna, ha elsieti az intim pillanatokat. Az erdélyi lány kevesebbszer hallatta a gyönyör hangjait, mint azt, hogy “még ne menj el!“. Ettől függetlenül emlékezetes maradhat számukra az este, mert VV Edina és Laci hosszasan és mélyen elidőzött a szerelem bugyraiban.

Hozzászólások