Videó – VV Éva bekattant a dzsungelben

Mikor megy neki Aleskának?

2014/11/01

VV Éva egy percig sem tud uralkodni indulatain; ébredés után azonnal balhézik, és addig nem fog nyugodni, amíg egy végső csapást nem mér Aleska Diamondra.

Alig telt el öt nap, hogy a celebek a dzsungelben próbálják túlélni az éhezést és a nomád körülményeket, de VV Éva már annyi konfliktust szolgáltatott, hogy két egész szériára is elegendő lenne. A műsor készítői nyilván szándékosan adtak hatalmat a kezébe, mert tudják, hogy ez a legrosszabbat hozza ki a valóságshow hősből. 

Olyannyira nem fér a bőrébe, hogy már a reggeli ébredezés közben is balhézik, természetesen Aleska Diamond miatt, aki az első pillanattól szálka Éva szemében. Az expornós és Cooky reggeli beszélgetésére felébredt az egykori való világos, és ettől teljesen elborult az agya, Igaz, foglalkozhatna inkább azzal, hogy egy kicsit rendet rak maga körül! Hiszen annyira igénytelen, hogy az ágyára dobált ruhákon és WC papíron alszik, ami még rá is ragadt a lábára, miközben vérben forgó szemekkel szórta szitkait ébredés után.

Az volt a problémája, hogy miután mindenki felébredt és beszélgetett, ő nem tudott tovább aludni. Aleskát okolta emiatt leginkább, ezért üvöltözve adta a tudtára, hogy hol a helye: a tábori konyhában, hiszen főnökként a mosogatást osztotta ki rá feladatként.

Nézd meg, hogyan akadt ki VV Éva!

Hozzászólások