Videó – VV Robin és Dóri intim pillanatai a zuhany alatt

Az utolsó héten beteljesedik a románc?

2015/02/24

Amikor azt gondoltuk, hogy VV Fanni távozásával kihal az erotika a villából, akkor jött Robin, hogy minden erejével Dóri kényeztetésén fáradozzon!

VV Robin és Dóri már a játék eleje óta kacérkodott egymással, de valahogy sosem sikerült kibontakoznia köztük a kapcsolatnak. Pedig az érzelmes srác többször is megpróbálta meghódítani a cicababát, néha össze is gabalyodtak egy-egy buli alkalmával, de a csóknál tovább nem igazán jutottak.

Úgy tűnik, hiába vannak már a finisben, a fiatalok nem bírnak magukkal tovább, és beindult köztük a kémia. Míg Robin először csak a playmate kezét simogatta érzékien, azután viszont együtt pattantak be a zuhany aláteljesen meztelenül!

VV Robin és Dóri azonban nem élvezhette sokáig az intim együttlétet, ugyanis Laci is be akart csatlakozni a párocskához – legalábbis egy közös alvás erejéig. A fiatalok jól felöntöttek a garatra a buliban, majd kitalálták, hogy ha már hárman ismét ennyire nagyon barátságba kerültek, akkor ezt egy ágyban ünneplik meg.

Laci azonban nem szerette volna, ha Edina odakintről félreérti a helyzetet, ezért azt mondta, Dóri mellé nem hajlandó feküdni, csakis Robin mellé. „Inkább egy s*gglyuk érjen hozzá, mint egy p*nci” – szólt be Laci részegen. Végül Dórinak kellett kiszállnia az édes hármasból, mert nem tudta elviselni a fiúk forgolódását. Reggel aztán nagy volt a meglepetés, mikor Robin és Laci egymás mellett ébredt…

Hozzászólások