Videók – Őrületes szexmaraton a villában

Már csak a vágyakról szól a játék?

2015/01/27

Ha azt mondjuk, hogy tombolnak a hormonok a villában, akkor nem érezzük a lényeget. Valóságos szexmaraton zajlik a VV7-ben. Már nem csak a párocskák, de a malac is egyre gyakrabban elégíti ki szexuális vágyait.

Ilyen eseménydús VV-t még nem láthattunk: szinte minden nap összegabalyodik valaki – hol Fanni és Dennis ejt megy egy pásztorórát a nyugiszobában, hol Laci és Edina elégíti ki szexuális vágyait, de olykor Robin és Dóri is egymásra talál. A legújabb lakó, Maci a malac is igen aktív szexuálisan, csakhogy neki egyedül kell megoldania a dolgot. Szerencsére talált egy igen kívánatos, takaróval letakart vödröt, amivel kedvére szerelmeskedhet.

Nem tudjuk, milyen afrodiziákummal etetik a villa lakóit, mindenesetre a VV7 teljes mezőnyének igen nagy szexuális étvágya van. Természetesen ebben is Fanni a kiemelkedő, aki ugyan megfogadta, hogy nem tesz semmi olyat a villában, ami miatt a szüli szégyenkezhetnének, alig egy hetet bírt ki szex nélkül. Szerencse, hogy Dennissel így egymásra találtak, így mindketten kielégíthetik a szükségleteiket, amit most műveltek, az valóságos szexmaraton.

Ez nem volt elegendő! Miután a zuhanyzóban kielégítették egymás vágyait, a szobában bújtak össze, és győzött a szenvedély.

Azért a villa másik szerelmespárját, Lacit és Edinát sem kell félteni, hiszen ők is igen aktív szexuális életet élnek. Bár az erdélyi lány igyekszik visszafogottabban viselkedni, ő sem bírta megállni, hogy ne adja át magát Lacinak. Dóri és Robin viszonya már kevésbé heves, mindössze néhány alkalommal találtak egymásra egy-egy alkoholmámoros estén, és bár a fiú bevallása szerint komoly érzéseket táplál a plasztikcica iránt, nem erőlteti a szorosabb kapcsolatot. Dórit azonban nem kell félteni, hiszen mindig talál valakit, aki néhány csókkal megvigasztalja.

Hozzászólások