Videóztak miközben a lányt erőszakolták

Egyikőjük apja szerint csak játszottak

2016/01/22

Védtelen lányt molesztált három kunszentmiklósi fiú egy házibuliban, miközben egy negyedik társuk végigvideózta a történteket. Az egyik elkövető édesapja szerint a botrányt csak a lány édesanyja fújta fel.

Kilenc huszonéves fiú és egyetlen lány, Vanda, 2013. október 12-én egy kunszentmiklósi házibuliban rengeteg italt fogyasztott. A hangulat részeg ordítozásba csapot, majd az egyik srác molesztálni kezdte a lányt és az ágyra rántotta, miközben társa lefogta. Fogdosni kezdték a tinit, le akarták húzni a harisnyáját, majd egy harmadik fiú is csatlakozott hozzájuk. Egy negyedik férfi ezután elővette telefonját és felvételt készített a történtekről. A lányt végül eleresztették, miután egy másik, a szobában tartózkodó fiú a védelmére kelt.

A Szegedi Ítélőtáblán jogerősen, zárt tárgyalás során H. Norbertet két év, E. Attilát másfél év, M. Lászlót kilenc hónap börtönbüntetésre ítélték. Negyedik társukat, aki “csak” videózott, felmentették a vádak alól. Az áldozatt nem vett részt a tárgyaláson, mert a történtek annyira megviselték, hogy nem lett volna képes újra találkozni az erőszakoskodó férfikkal. Az egyik vádlott apja azt nyilatkozta a Borsnak, hogy a fiúk csak játszottak.

Miért ment el az a lány kilenc fiúval bulizni kivágott blúzban, miniszoknyában?” – tette fel a kérdést.

A fotó illusztráció
A fotó illusztráció

Egyre gyakoribb a fiatalok körében, hogy szexuális tetteiket képrögzítő eszközökkel dokumentálják, amiből rengeteg problémájuk származhat. Salgótarjánban egy 15 éves tini például úgy állt bosszút a vele egykorú barátnőjén, hogy közzétette a közösen készített szexvideójukat. De a gólyatábori erőszakoló is azzal ásta el végképp magát, hogy tettéről temérdek fényképet készített.

Hozzászólások