Világhírű magyar tervezővel állt össze a Dorko

Szuper kollekciót dobott piacra a Dorko

2018/08/31

Köztudott, hogy a Dorko a különleges kollekciók érdekében mindig kooperál egy-egy hazai hírességgel. Ezúttal Molnár Ninivel állt össze a magyar márka.

Molnár Nini tehetségét nem csak Magyarországon, de világszerte is elismerik, hiszen az általa megálmodott és tervezett divat-kiegészítőket számos közkedvelt külföldi blogger és „fashionista” is hordja. A korábban modellként dolgozó fiatal és gyönyörű designer mára már egyedi táskáiról, fürdőruháiról és egyéb izgalmas kiegészítőiről híres. Sikerét növelte, hogy 2017-ben elnyerte a legjobb kiegészítő-tervezőjének díját is a Glamour of the Year gálán. A Dorkonál már köztudott, hogy szeret hazai tehetségekkel együtt dolgozni, kollaborálni. Büszkeséggel tölti el a márkát, hogy idén megkezdték Molnár Ninivel a közös munkát és megszületett az első DRK X NINI MOLNAR Signature kollekció, ami cipőből, gymbagből és sapkából áll. Az egyedi tervezésű darabokra a mára már Nini Molnar védjegyévé vált csillag motívumok kerültek fel, aminek izgalmas jelentéssel bíró értéke is van.

„A csillag számomra egy szerencsét hozó szimbólum, amivel a vásárlóimnak is szerencsét szeretnék hozni a mindennapi életükhöz.” – árulta el a designer.

A limitált darabszámú kollekció augusztus 29-én debütált egy zártkörű Launch keretein belül. A különleges termékek az Andrássy úti Dorko üzletben (1065 Budapest, Andrássy út 33.), a NINI’S POP-UP STORE-ban (1052 Budapest, Váci utca 16.) valamint a www.dorko.hu weboldalon kaphatóak.

„Nagyon jó érzés volt, amikor a Dorko felkért az együttműködésre. Izgatott voltam, hogy milyen lesz egy ilyen nagy magyar márkával együtt dolgozni, hiszen korábban még nem volt hasonló kollaborációm. Nagyon profi a Dorko csapata, úgyhogy örömteli az egész project, ami szerencsére nem csak egy kollekcióra szól, hiszen készülünk még további izgalmas termékekkel is. Annyit elárulhatok, hogy a téli DRK X NINI MOLNAR kollekció már ruhadarabokkal is kiegészül!” – avatott be minket Nini.

Hozzászólások