Világra jött a Zuckerberg trónörökös

A büszke apa adományozással fejezi ki a boldogságát

2015/12/02

A Facebook megálmodója, megteremtője és vezéregyénisége, Mark Zuckerberg, még a nyáron posztolta ki FB oldalára: feleségét, Priscilla Chant, meglátogatta a gólya.

Az újszülött kislány az erőt sugárzó Max nevet kapta, vélhetően ilyen hangerővel fogja ébreszteni éjszakánként a újdonsült szülőket. Az ifjú hercegnő még anyukája hasában csücsült és máris nagy változásokat hozott a cégben. Például miután a közösségi oldal atyja közölte, hogy két hónapig gyerekváró pihire megy, az egész cégen belül bevezette a négy hónapos szülési szabadságot. Ezt eddig csak a nagykutyák tehették meg.

mark zuckerberg

A kis Maximát rögtön egy szép terjedelmes levéllel köszöntötte édesapja, szintén a Facebook oldalán, amiben azon kívül, hogy kifejezte meghatottságát, minden szülőt arra buzdít, hogy varázsolják szebb hellyé a világot. Írás közben oly annyira hatalmába keríthette az elérzékenyülés, hogy vajszívűségét egy meglepő bejelentéssel tetőzte: saját facebook-részvényeiből csak egy hangyányit tart meg (1%-ot), a többit pedig jótékonysági célokra adományozza. Ezeknek értékét pedig 45 milliárd dollárra saccolják, ami magyar pénzben még lottó főnyereménynek is durva lenne: 13 140 milliárd forint.

A levél mellé sok híresség is nyomott egy-egy like gombot, mint például Arnold Schwarzenegger, valamint a kiírás alatti hozzászólásokban is találhatunk ismert neveket. A levélben megfogalmazottakkal többek között Shakira is egyet ért.

Hozzászólások