Világsztár DJ-kkel pörög a B My Lake

Richie Hawtin és Fritz Kalkbrenner is Zamárdiban bulizik

2015/08/17

Komoly felhozatallal számoljon az, aki idén ellátogat a B My Lake fesztiválra, mert olyan világhírű DJ-k érkeznek Zamárdiba, mint Richie Hawtin, Sven Väth vagy Fritz Kalkbrenner.

Óriásit fog szólni 2015-ben hazánk egyik kedvenc elektronikus zenei fesztiválja,a  B My Lake, ami augusztus 19-étől várja a Balaton egyik legkedveltebb strandján a legnagyobb partyarcokat! Zamárdiban a hosszú hétvégén minden az őrült bulizásról és a legjobb sztár DJ-kről fog szólni.

A B My Lake 2013-ban már elnyerte Hollandiában az “Európa Legjobb Új Fesztiválja” díjat, idén pedig megelőlegezhetjük neki a “Legjobb LineUp” babérjait is…

b my lake

Magyarország legkedveltebb underground zenei fesztiválja idén augusztusban is változatlan koncepcióval, azaz 4 teljes napon át, a Balaton közvetlen partján, több színpadon, non-stop zenével várja a fesztiválozókat. Az új helyszín pedig nem csak a varázslatos tihanyi panorámát és a még hosszabban elterülő partszakaszt nyújtja az idelátogatóknak, hanem még több szálláslehetőséget, könnyebb megközelítést, fejlettebb infrastruktúrát.

És hogy kik pörgetik majd a lemezeket Zamárdiban? A névsor a teljesség igénye nélkül: Richie Hawtin, Sven Väth , Fritz Kalkbrenner, GusGus (Live), Sam Paganini, Tale of Us, Nicole Moudaber, Matador, Joseph Capriati és még nagyon sokan mások!

Hozzászólások