Világsztár producerrel dolgozik a Dirty Slippers frontembere

Nagy dobásra készül Lobó-Szalóky Lázár

2017/10/19

A Dirty Slippers frontemberének Lobó-Szalóky Lázárnak életében óriási mérföldkő következik, ugyanis tegnap megkezdődtek első albumának felvételei.

A tegnapi folyamán megkezdődtek Lobó-Szalóky Lázár szóló albumának, első dalának felvételei a békéscsabai Andelic Stúdióban. A hangszeres felvételeken közreműködnek: Nagy István – dobok, Vanyó Szilárd – basszusgitár. A hangmérnök Felföldi Zsolt. Az első dal producere George Shilling lesz, aki olyan világsztárokkal dolgozik, mint az Oasis, a Blur, a Primal Scream vagy Mike Oldfield.

lobo lazar2

Mi a helyzet most a Dirty Slippersel, hogy elkezdted a szóló albumod készítését?
Október végén befejezzük a Dirty Slippers harmadik nagylemezének a munkálatait, ezért most elérkezettnek láttam az időt, hogy újra belevágjak a szóló lemezem elkészítésébe. Pár éve szerettem volna már szóló albumot, viszont azokat a dalokat végül megcsináltuk a bandával és a Múzsa lemezünkre felraktuk.

Milyen dalokra számíthatunk tőled?
A készülő új dalok egy másik irányt képviselnek, amely már régi vágyam volt. Igazi britpop anyag, tele energiával. Az első dal hangszeres részei tegnap kerültek rögzítésre, s sokak meglepetésére a korábbi Dirty Slippers dobossal, Nagy Istvánnal kezdtük meg a munkát. A basszusgitárnál pedig Vanyó Szilárd, a Dirty Slippers basszusgitárosa foglal helyet. Tele vagyunk ötlettel, imádjuk a közös munkát.

lobo3

Mikorra várható az első dal?
Novemberben már szeretnénk kihozni az elsőt, és ha minden jól megy, akkor videoklipet is készítünk hozzá. A keverést és a produceri munkálatokat a legendás angol George Shilling-re bízzuk, akivel már baráti viszonyt ápolunk, hiszen két korábbi Dirty lemezen is dolgoztunk együtt. Annyit elárulhatok, hogy ezek a dalok tökéletesen önazonosak és semmilyen trendeknek nem akarnak megfelelni. Elképesztően várom már, hogy megmutathassuk!

lobo4

Hozzászólások