Világsztárok, akik étteremben dolgoztak, mielőtt befutottak

Nem mindig éltek fényűző életet a celebek

2019/01/09

Gondoltad volna, hogy van olyan celebek, aki pizzaszeleteket árult, csirkének öltözve szórólapozott, vagy épp a McDonald’s-ban dolgozott, mielőtt világhírű lett?

Nekik sikerült, amiről a legtöbben csak álmodoznak: az olajszagú konyhából a vörös szőnyegig jutottak és már el is feledhették egykori munkájukat! 

RACHEL MCADAMS
Mielőtt Rachel leforgatta volna a Bajos csajokat vagy a Szerelmünk lapjait, három éven át sütögette a hamburgerhúst a McDonald’s-ban.

rachel

MADONNA
Az énekesnő a Donkin Donuts nevű fánkozóban árulta a fánkokat, ma pedig egy igazi ikon, akit a „pop királynőjeként” tartanak számon.

madonna

EVA MENDES
Eva rögtön dolgozni szeretett volna, amint az életkora engedte. Először egy pizzázóban árult pizzaszeleteket, ahol naponta 4,25 dollárt, vagyis kevesebb, mint 1200 Ft-ot keresett, később pedig hot dogot árult.

eva mendes

BRAD PITT
A sármos színész az Al El Pollo Locó nevű étteremben osztogatott szórólapokat – csirkének öltözve!

MEGAN FOX
Megan a Tropical Smoothie-ban dolgozott, ahol a feladata az volt, hogy banánnak öltözve csábítsa be a vendégeket a bárba. Ám ez a munka nem volt hosszú életű, egy másik pincérnő elárulta, hogy a színésznőnek ki kellett lépnie, mert „a vendégek nem tudták megállni, hogy ne fogdossák Megan testét”.

Fashion Fest Autumn/Winter 2017 - Fashion Show

JENNIFER HUDSON
Az énekesnő a Burger Kingben dolgozott, mielőtt befutott, és mikor ezt egy interjúban elárulta, a Burger King megajándékozta egy kuponnal, amivel egész életében ingyen ehet az éttermeikben.

jennifer

MARIAH CAREY
Az énekesnő a The Sports Barban és a The Boathouse Cafe-ban dolgozott, de állítólag szörnyű pincérnő volt a „rossz hozzáállása miatt”.

mariah

forrás

Hozzászólások