A villában esett teherbe a Való Világ Fannija?

Nincs mit csodálkozni: sok szex és semmi védekezés

2015/01/15

A Való Világ 7 szexéhes vadmacskája, VV Fanni már minden lepedőt összegyűrt a villában Dennisszel, szinte nincs is helység, ahol ne estek volna egymásnak. A jelek szerinte azonban a bongyorhajú lány – és partnere – nem számolt a lehetséges következményekkel, és most a terhességtől retteg.

Ha Való Világról van szó, már semmiben sem lehet biztos az ember. Egy hete még úgy tűnt, Fanni már kicsit ráunt Dennisre, akivel szinte már körbeszexelte a villát, helyette rámozdult a hát akkori, de azóta “trónfosztott” királynőjére, Zsura, akit erotikusan, és láthatóan nagy élvezettel dörzsölt át tetőtől talpig a zuhany alatt.

vvfanni
Még nem akar anya lenni

A Dennisszel közös hancúrpercek (ami inkább órákban, napokban vagy hetekben mérhető) azonban nem múltak el nyomtalanul, főleg úgy nem, hogy naponta egymásnak estek, és közben mindig fittyet hánytak a közelben álló óvszerautomatára, és a kézen fekvő védekezésre.

Ehelyett Fanni mindig izgatottan várja a napot, mikor szervezetének jeleznie kell, hogy minden rendben van-e. Vagy éppen azt, hogy nem, és a lány most ettől tart, ezért újra terhességi tesztet szeretne csinálni. “Tiszta ideg vagyok, reggelizni sem tudtam” – mondta a feldúlt Fanni a Blikknek, hiszen nem érzi úgy, hogy készen áll az anyaságra.

“Szóltam Dennisznek is, hogy mi a helyzet, remélem, a terhességi teszt negatív eredményt produkál majd – folytatta. – Mert van rajtam egy szülői nyomás, és nem szeretnék rájuk szégyent hozni.” Ha így van, akkor nem felelőtlen egy kicsit védekezés nélkül szexelni minden nap?

Hozzászólások