Villámcsapás áldozata lett Fásy Zsüliett

A család halálra rémült

2015/08/22

Fásy Ádám lánya, Zsüliett éppen otthon, a teraszon dolgozott laptopján, amikor a vihar hirtelen feltámadt, és váratlan dolog történt: a 17 éves lányba belecsapott a villám.

“Ültem a teraszon, anyuéknak segítettem valamit befejezni a laptopon, s már épp a munka végén jártam” – emlékezett vissza a Blikknek nyilatkozó Fásy Zsüliett, aki szerint azért történt meg a baj, mert a számítógép be volt dugva a konnektorba.

“Hirtelen hatalmas dörgést hallottunk, és utána egy nagyot villámlott. Rettentően megijedtem, mert a laptop egy hatalmasat szikrázott, s az áramütés lökött egyet rajtam, úgy megbillentem a székkel, hogy majdnem le is estem róla.”

fasy

Zsüliett zsibbadni kezdett, fájni kezdett a feje és rosszullét fogta el, mire szülei azonnal hívták az orvost, aki pár perc múlva ott is volt, megvizsgálta és gyógyszert írt fel. Szerencsére komoly baj nem történt, de az ijedtség nagy volt.

Az édesanya elmondta, hogy a villámcsapás miatt elment az áram náluk mindenhol, az áramütés az egész házon végig mehetett.

Hozzászólások