Villantott a berki

2014/05/16

Berki Krisztián egy egész napot töltött a belvárosban, intézte ügyes-bajos dolgait, miközben a testét csak egy alsónadrág takarta.

Az egész egy fogadással kezdődött. A rapper Dynamic és Dj Junior egy kis játékra invitálta Berki Krisztiánt, egészen pontosan egy autóversenyre. A megmérettetésnek tétje is volt, a vesztesnek egy egész napig alsónadrágban kellett flangálnia. Persze nem az otthon csendes, meghitt melegében, az túl könnyű lett volna. Egy teljesen átlagos munkanapot kellett eltölteni a városban, idegen emberekkel az utcán, vagy akár üzletfelekkel egy tárgyalóban.

Két golfautóval versenyeztek, az egyikben a Dynamic és Dj Junior, a másikban Silló István és Berki Krisztián taposta a gázpedált. A győzelemért folyó összecsapásban azonban Krisztián autójának lemerült az akkumulátora, így elvesztette a fogadást. Nem volt mit tenni, következett a pucér hétköznap.

Pont erre a napra lett megbeszélve, hogy Pamelával megnézünk egy lakást. De a fogadás, az fogadás, ezért úgy, ahogy voltam, elmentem megbeszélni az adásvétel részleteit. Az ingatlanos hölgy egyébként nagyon csinos volt, és kellőképpen zavarba jött tőlem. A TV2 Édes Élet című műsor stábja is elkísért, és úgy ahogy voltam, alsógatyában forgattuk le a jelenetet.” – mesélte Berki.

Dynamic viszont nem érte be ennyivel. Felajánlotta Krisztiánnak, hogy két borítékot kap, ha vállalja, hogy alsónadrágban még a Margit-szigetre is ellátogat ugyanezen a napon. Több sem kellett a merész hírességnek, fogta az oroszlános alsóját és elindult egyenesen a sziget felé.

“Az emberek nagyon furcsán néztek rám, teljesen meg voltak döbbenve. Egyébként majdnem balesetet is okoztam, egy fiatal srác kerékpárral kis híján beesett a Dunába, annyira bámult. A csajok teljesen meg voltak őrülve, rohantak utánam, dobálták nekem a telefonszámaikat, hogy hívjam fel őket. De persze jól tudom, hogy csak a testem miatt kellek ezeknek a lányoknak, és csak ki akarnak használni, ezért nem volt nehéz ellenállni nekik.” – mondta Krisztián.

És, hogy mit nyert mindezzel Berki? Nos, a Dynamictól kapott borítékban egy belépő volt az Európa Liga döntőjére. Krisztián egy nyolcnapos kiruccanást szervezett magának, elrepült Milánóba, majd onnan Torinóba, és utána Barcelonába, hogy egyik meccsről se maradjon le.

 

 

 

Hozzászólások