Vilmos herceg és Kate Middleton elmenekült

Skóciában élesztik újra szerelmüket

2014/11/04

Nehéz időszakon van túl Vilmos herceg és párja. Már a válás is szóba került, de végül az a hír járta, hogy a trónörökös inkább lemond kötelezettségeiről, hogy megmentse házasságát.

Prince William and Kate Middleton visit Trearddur Bay RNLI Lifeboat Station

Hatalmas volt az öröm a szigetországban, ugyanis pár hónappal ezelőtt nyilvánosságra hozták, hogy Katalin hercegné újra babát vár. Ám a boldogság nem tarthatott sokáig, mert kiderült, súlyos betegségben szenved Kate Middleton. Vészes terhességi hányása miatt (hyperemesis gravidarum) már nem tudott megjelenni a kötelező rendezvényeken, sőt haza is költözött szüleihez.

Szinte alig találkozott párjával, így nem is csoda, hogy megromlott kettejük kapcsolata. De a trónörökös azonnal döntött. Vilmos herceg nem várt bejelentést tett: lemond a brit uralkodói trónról, hogy ezzel védje meg Katalin hercegnét és gyermekeit. A Globe Magazin szerint a herceg házassága válságban van, megmentéséhez pedig el kell dobnia a címét.

Prince William And Kate Middleton Visit The University Of St Andrews

A brit házaspár Skóciába utazott, ahol a nyilvánosságtól és a családtól elvonulva, hármasban – pontosabban már négyesben – tölthetnek pár napot. György herceg kistestvérért jövő év áprilisára várják. Nemcsak a család, de a szigetország állampolgárai is izgatottak az uralkodói család legkisebb tagjának érkezése miatt.

Hozzászólások