Vilmos herceg teljesen kikészült

Álmatlan éjszakái vannak

2015/05/22

Vilmos herceg a minap meglátogatta az angol női futball-válogatottat, ahol a lányok kiszúrták, hogy a herceg nincs éppen a legnagyobb formában. Elárulta nekik, hogy rengeteg álmatlan éjszakájuk van feleségével, Katalinnal, mert gyermekeik, az újszülött Sarolta és a nyáron kétéves György nem hagynak nekik egy perc nyugtot sem.

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné, a brit királyi család két legnépszerűbb tagja ugyanabba a helyzetbe került, mint két évvel ezelőtt, 2013 nyarán, György fiuk születése után. Három hete jött a világra második gyermekük, Sarolta, aki bátyjához hasonlóan szintén sokat sír, így a párnak alig marad ideje az alvásra.

A herceg a minap meglátogatta az angol női futball-válogatottat, ahol nyilvánvaló jelei voltak a kimerültségnek, szeme alatt súlyos karikákkal érkezett a csapathoz. A lányok ezt azonnal ki is szúrták, és kérdésükre Vilmos azt is elárulta nekik, hogy kisfiuk, György is egyre elevenebb, így egy perc nyugtuk sincs.

Vilmos herceg, Katalin hercegné a kis Györggyel
Itt még Sarolta nélkül

Amint az egyik gyerektől végre tudnának picit aludni, máris a másikra kell figyelni, így alig marad energiájuk a gyereknevelésen kívül másra. Ez persze nem jelent a világon semmi rosszat, Vilmos kiemelte, hogy nagyon boldogok, és örülnek minkét új családtagnak. Csak nehéz összeegyeztetni azokkal a hivatalos kötelezettségekkel, amelyeken mindenképpen meg kell jelennie.

Ezek ráadásul már hónapokkal előre be vannak vésve a naptárába, lemondani nem mindig tudja őket (és valószínűleg nem is akarja), de nemcsak protokoll-eseményeken kell megjelennie, hanem légi mentőnként is ki kell szállna súlyos sebesültekhez. Ott pedig már sokat számít a kialvatlanság.

Hozzászólások