Vince Vaughn csonka hüvelykujja

A színész legalábbis így nyilatkozott saját hüvelykujjáról. Nem is gondolnánk, de egyes sztárok komoly deformitással élik az életüket. A kamerák ebből persze mitsem mutatnak.

2014/05/09

Vince Vaughn tizenhét éves volt, amikor egy autóbalesetben elveszítette a jobb hüvelykujjának hegyét. Bár az ujj vége odalett, a humorérzékét azért meg tudta őrizni a sztár. Gyakran viccelődik azzal, hogy a hüvelykujja most úgy néz ki, mint egy pénisz, aminek köröm van a végén.

vincevaughn2És ha már az ujjaknál tartunk, akkor semmiképpen ne feledkezzünk meg a gyönyörű Megan Foxról. A színésznő az utóbbi években egyre népszerűbb lett és a férfiak többsége bizony szívesen ábrándozik arról, hogy milyen lehet eltölteni egy kósza éjszakát a Transformers film sztárjával. A lelkesedés lehet, hogy csak addig tartana amíg meg nem látnák a hölgy hüvelykujját. Megan ugyanis elég furcsa arányokkal rendelkezik a testének ezen területén.

megan-fox-thumb-tributeAz eldeformálódott ujjakról legyen szólva, Jennifer Garnernek is van egy kis problémája. Neki a lábán található a szépséghiba. A színésznő egy úgynevezett Brachymetatarsia nevű betegségben szenved. Ez azt jelenti, hogy a lábfejen egy, vagy akár több lábközépcsont rövidebb, mint a többi. Ez az állapot általában veleszületett rendellenesség.

jenniferoprahtoeA lábujjak csalafinta testrészek. Valakinek több jut, valakinek kevesebb, de Oprah Winfreynek egyenesen hatot is osztott az anyatermészet. Bár a híres műsorvezető sokáig tagadta, hogy ez a pletyka igaz volna, számtalan fénykép készült ami az ellenkezőjét állítja. Ez a téma mind a mai napig kellemetlenül érintheti Opraht, mert nem szívesen beszél róla.

Most térjünk vissza egy kicsit a kézfejre. És beszéljünk Matthew Perryről. Vince Vaughnhoz hasonlóan Matthew is elveszített a testéből egy darabot. Egy baleset miatt el kellett búcsúznia középső ujjának felső részétől. Neki nem tanácsos a nemzetközi jelzést használni, ha dühös valakire, mert a hatás nem biztos, hogy az lesz, amit a színész vár. Lássuk be, ki ne mosolyogná meg, ha egy rövidebb középső ujjal találná magát szemben.matthew-perry

 

Hozzászólások