Visszatér a Pussycat Dolls!

2019/11/30
Ha újra van Spice Girls, nehogy már ne legyen Pussycat Dolls! A világhírű női együttes bejárja az Egyesült Királyságot egy brutális koncert keretében, melynek első állomásán nem aprózták el a szórakoztatást az énekesnők.
Visszatérésüket a Spice Girl újra összeállása is motiválta, melyet egy interjúban is elmondtak. Feloszlásuk 10 éve mindenkit megdöbbentett, mivel roppant sikeresek voltak és imádtak együtt dolgozni a produkciókon. De ahogy az lenni szokott, többen is közülük szerettek volna akkor egyéni karrierükre koncentrálni, ezért tartottak ideiglenes szünetet. Mondjuk az ideiglenes nem 10 évig szokott tartani, de lehet, hogy kellett nekik ez az idő ahhoz, hogy most úgy robbanjanak be, ami felülmúlja a várakozásainkat.

Persze itt sem tért vissza mindenki és egy tag kilóg a sorból. Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar és Jessica Sutta az X-Faktor színpadán mutatták meg, hogy még mindig nagyon durván tudják rázni éneklés közben. Náluk Melody Thornton maradt ki a buliból.

A fellépőruhájuk is elég erősre sikerült, mely a szokott módon sokat sejtet és roppant szexi.

Sajnos csak Anglia és Írország fog kapni a fergeteges vizuális és hangélményből, de mi is együtt örülünk az ottani rajongókkal. Azt nem tudni még, hogy lesznek-e további turnéik, új számaik, vagy ez csupán egy afféle emlék koncert sorozat.
Hozzászólások