Visszatér a St Germain!

Acid Jazz és Drum & Bass a Kongresszusi Központban

2015/10/28

Egy több éves pihenő után visszatér a zenei világba a deep house atyja, Ludovic Navarre, alias St Germain.

November 3-án történelmi pillanatoknak lehetünk tanúi a Kongresszusi Központban, ugyanis visszatér az Acid Jazz, Drum & Bass legjelentősebb zenekara, a St. German formáció.

Húsz évvel a Boulevard után, tizenöt évvel a többszoros-platina Tourist lemezt követően (mely több mint 3 millió példányban kelt el világszerte) és egy világkörüli turné után, Ludovic Navarre, alias St Germain, végre megtalálta a visszautat a stúdióba.

1610927_846139775423485_872143242166233106_n

Az elmúlt két évtized elektronikus zenéjének elismert alakja, a “French  Touch” úttörője és az intelligens, érzéki és eredeti deep house alkotója. Tökéletesen és finoman keveri az autentikus gyökereket a modern hatásokkal. Zenéje egy komplex keverék, amely tükrözi a blues, a jazz és a fekete zene iránti szeretetét, ugyanakkor a hipnotikus elektronikus hurkok harmonikusan összefonódnak az ének mintákkal.

A St Germain új albuma egy egészen egyedülálló zenei utazásra invitálja a hallgatóságot, ahol a jól megszokott elektronikus gitár és szaxofon mellett felcsendülnek majd tradicionális afrikai hangszerek is.

Hozzászólások