Viszály dúl Bajor özvegye és Koós között?

Az énekes nem árulja el a probléma okát

2015/08/06

Bajor Imre és Koós János legjobb barátok és szomszédok voltak, egy évvel a színész halála után azonban kiderült: Koós és Bajor özvegye még csak nem is köszön egymásnak!

A két színész világ életében jó barátságban volt, Fülén mindkettejüknek volt nyaralója, ahol imádtak lenni, így nem meglepő, hogy a színész barátja egy éves évfordulóján ezen a településen emlékszik meg az együtt töltött évekre.

A két barát minden nap együtt ment el bevásárolni, majd együtt beültek a Hársfa kocsmába egy italra. Ezért Koós János itt fog megemlékezni az ország egyik kedvenc színészéről.

„Épp Fülére megyek, este hatkor ott lesznek azok, akikhez mindig kedves volt Imi. Koccintunk egyet az emlékére – mesélte a Storynak Koós János. A Hársfában azóta is üresen áll Bajor Imre széke – senkit nem engednek odaülni, így emlékeznek a színészre.

Azt nem tudni, hogy a megemlékezésen a színész volt felesége ott lesz-e, ugyanis ő és Bajor legjobb barátja egyáltalán nem állnak szóba egymással – bár Koós nem árulja el, mi történt köztük, azt tudni lehet, hogy egy közös nyaralás után romlott meg köztük annyira a viszony, hogy nem is köszönnek.

„Valóban, az elmúlt évben egyszer sem beszéltem Imre feleségével. A múlthéten az unokámmal leszaladtunk a nyaralónkba Fülére, de nem mentem be hozzá. Minek is tettem volna? Nincs mit mondanom neki, a viszályunk okát azonban nem akarom elárulni – tette hozzá Koós, aki azt is elárulta: a temetőben sem volt az elmúlt egy évben, Bajor Imre ugyanis ott van vele az egész házban a fényképeken.

bajor_imre_es_koos_janos
Elválaszthatatlan barátok voltak

Közben a színészvilág is tovább gyászol: darabokat vettek le és rendeztek át, mert nem tudják pótolni a nagy nevettető hiányát.

A halálesetek számomra természetesek voltak Imre elvesztéséig, de az övét a tudatom a mai napig képtelen feldolgozni. Mindig azt várom, hogy egyszer csak a huncut mosolyával bekukucskál megint az öltözőbe. Hosszú évekig szerepeltünk együtt a Mágnás Miskában, és vele annyira összeillettünk, hogy mással már nem tudnám eljátszani” – mesélte Oszvald Marika a Blikknek.

„Azokat az előadásokat, amelyekben estéről estére elbűvölte a közönséget, levettük a műsorról – árulta el a Karinthy Színház igazgatója, Karinthy Márton.

Olvass még Bajor Imréről!

Hozzászólások