Viszlát napsütés! Helló köd!

Egyre kevesebbet látunk majd...

2015/11/02

Napközben a déli órákig várhatóan a legtöbb helyen feloszlik a köd, az ország nagy részén ismét sok napsütésben bízhatunk, legfeljebb vékony fátyolfelhők lehetnek az égen. Elsősorban az Alföldön azonban maradhatnak tartósan ködös tájak is. Reggel ismét többfelé fog fagyni, délután 8-14 fok várható.

Kedden a reggeli pára, köd helyenként tartósabban megmaradhat, napközben viszont ismét sokfelé kisüt a nap, helyenként azonban lehetnek felhős, párás körzetek. Reggel többfelé fagyhat, délután 9-14°C várható.

Szerdától már napközben is egyre többfelé tartósan megmaradhat a hajnalra képződő pára, köd, illetve az ennek megemelkedéséből kialakuló alacsony szintű rétegfelhőzet. Hajnalban több helyen fagyhat és napközben is egyre több helyen 10 fok alatt maradhat a hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken sem várható változás, marad a tartósan ködös idő, a kialakuló rétegfelhőből szitálás előfordulhat. Egyre inkább csak a hegyeink lóghatnak majd ki a felhőzetből, napsütésben tehát már csak a hegycsúcsokon bízhatunk.

Forrás: Időkép

Hozzászólások