Vivien a Supermodel of the year 2014 esélyese

Kihívásként tekint a modellkedésre a 18 éves lány

2014/06/24

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Juhász Szilárd,  Gajdos Lelle ValériaHásper DominikaVeréb Viktor és Vári Ágnes után Dorogi Vivient is megismerhetitek.

dorogi2

Legszebb 18. szülinapi ajándék volt hogy beválogattak a Supermodel Of The Year 2014-es versenyzői közé, ami egyrészt meglepett, másrészt nagyon örültem, hiszen végre kipróbálhattam magam. Kb. 1 éve csillant fel a lehetőség a modell szakmában, és bízom abban hogy sikeres jövő áll előttem.

Lakóhelyemen, Mezőkövesden járok a Szent László Gimnáziumba. Alapvetően egy sokoldalú, életvidám lány vagyok. Amit célnak kitűzök, azt általában elérem vagy megvalósítom. Ezek között szerepel a modellkedés, hogy minél több sikert érjek el az életben, és büszke legyen rám a családom, a szeretteim. Szeretek sportolni, 6 évig táncoltam akrobatikus rock’n’roll-t. Továbbtanulási szempontból a sporttal kapcsolatos dolgok vonzanak. Érdekel a divat világa, mert maga az öltözködés, a stílus is jellemzi az embert. Imádom az állatokat, van 2 kutyusom. Szeretem a kihívásokat, számomra ez a verseny is egy kihívás, és úgy érzem eddig a maximumot hoztam ki magamból.​”

Hozzászólások