Vízilabda BL beszámoló

Ilyen volt a hangulat a Margitszigeten

2016/06/07

Csütörtökön és pénteken a magyar vízilabda csillagai mérték össze tudásukat a horvát, a görög, a spanyol és olasz csapatokkal. Sajnos az első helyet nem sikerült elnyerniük, de a figyelmünket a meccsen annál inkább!

Először vettem részt vízilabda mérkőzésen, de a múltheti meccs élményének köszönhetően biztosan nem utoljára. Mint az előző cikkemben is említettem, remek program mind férfiaknak és nőknek. Velem tartott egy barátnőm, így igazi csajos napot tarthattunk; izmos férfitestek társaságában.

13327466_1217905161552962_8120035610949459146_n

Az első meccs amit láthattunk a Szolnok és az Olympiakosz csapata között zajlott. A magyar szurkolók nagy örömére az első öt percben gólt dobtak és a második félidőig szépen tartották is az eredményt. Az utolsó négy másodpercben pattanásig feszültek az idegek a lelátón, érezhető volt a levegőben a szurkolókból áradó erő és izgalom. A meccs állása döntetlen volt ekkor. Mindenki bízott Nagy Viktor addigiakhoz hasonló remek védésében, de sajnos az utolsó másodpercben az Olympiakosz labdája betalált a kapuba, így a meccs eldőlt.

IMG_4371

A hangulat végig igazi élményt nyújtott, a szurkolók tényleg mindent beleadtak a játékosok biztatásába. Sokan kifestve, beöltözve mutatták meg a csapatok iránti rajongásukat. A békés, vidám emberek mellett persze akadtak olyanok is akik vérre menőnek gondolták a BL-t így felhasználták a teljes magyar káromkodási készletet, miközben fejüket a székhez csapkodva fejezték ki nemtetszésüket.

A vereség ellenére azonban büszkék lehetünk a magyar csapatokra, hiszen megszokott módon remek játékot láthattunk tőlük a vízben!

 

 

Hozzászólások