Vízilabda torna – II. nap

Fokozódik a hangulat a Tropicarium- UVSE tornán

2016/09/30

Második napjához érkezett a Tropicarium – UVSE Nemzetközi Utánpótlás Vízilabda Torna. A tegnapi izgalmas meccsek után ma is lesz kinek szurkolni!

A Tropicarium – UVSE Nemzetközi Utánpótlás Vízilabda Torna első napjának már az eleje is izgalmasan indult, de a második két meccs, ha lehet, még feljebb tornászta azt a bizonyos lécet. A görög Olympiacos 9 – 9 után csak büntetőkkel tudta legyőzni a szerb Partizant, a házigazda UVSE csapata pedig 14 – 8 arányban magabiztosan verte a DVSE együttesét, akiknek így még nincs győztes meccse a tornán. 

dsc05481

A mai meccsek szintén izgalmasnak ígérkeznek, hiszen elsőként az Olympiacos méri össze erejét a Vasa-Continental fiataljaival, majd a délelőtt második meccsén a két szerb csapat, a Vojvodina és a Partizan veszi birtokba a medencét. Este a DVSE a Vasas ellen próbálhatja megszerezni első győzelmét, a nap zárásaként pedig az UVSE mérkőzik meg a Vojvodinával.

A torna idejére nyereményjátékot hirdetünk! Látogass ki a versenyre, készíts a helyszínen egy fotót, és töltsd fel az esemény Facebook oldalára! A legtöbb lájkot begyűjtő fotó készítőjét értékes sportrelikviával jutalmazzuk!

SZEPTEMBER 30. Péntek

10:00 Olympiacos SFP (GRE) – Vasas-Continental (HUN)
11:15 VK Vojvodina (SRB) – WPC Partizan Raiffeisen (SRB)
19:30 DVSE (HUN) – Vasas-Continental (HUN)
20:45 UVSE Vízilabda Sportegyesület (HUN)- VK Vojvodina (SRB)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS | FACEBOOK

Hozzászólások