Vodkával kúrálta magát a koronavírusos

2020/03/17

Az emberiség egyre határozottabban igazolja a járvány-időszakban, hogy rendesen megérett a pusztulásra. Egy férfi a Fülöp-szigeteken például vodkát ivott gyógyszer helyett, hogy megóvja magát a halálos kórtól.

Egyre több a regisztrált megbetegedés a Fülöp-szigeteken és közel 10%-os a halálozási arány. Óvintézkedésként karantén alá helyezték a fővárost, Manilat és az autósok-motorosok testhőmérsékletét folyamatosan mérik.

A helyi ABS-CBN hírcsatorna számolt be róla, hogy egy motorosnál az egyik testhőmérséklet ellenőrző központban egy rendőr, utána pedig egy önkéntes is 38 fokos lázat mért. A fickó bevallása szerint jól érezte magát, aztán hozzátette, hogy bedobott három felest, hogy védekezzen a vírussal szemben. Az őrült hapsi sztorijáról Pilippine News is írt.

De nem ez a legdurvább: A férfit elvileg nem helyezték karanténba, csak kapott egy büntit ittas vezetésért!

SZERETNÉNK FELHÍVNI RÁ OLVASÓINK FIGYELMÉT IS, HOGY AZ EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGSZERVEZET (WHO) IS TÖBBSZÖR KIHANGSÚLYOZTA MÁR, HOGY AZ ALKOHOL FOGYASZTÁSA NEM AKADÁLYOZZA MEG A MEGFERTŐZŐDÉST ÉS BETEGSÉG ESETÉN NEM GYÓGYÍTJA AZ ADOTT SZEMÉLYT.

Iránban csak az elmúlt héten 36-an haltak meg alkoholmérgezésben, mert azt hitték, hogy a nagy mennyiségű alkoholfogyasztással védekezhetnek a koronavírus ellen. Az alkoholos italok külső-belső alkalmazása teljesen hasztalan a vírus elkerülésében és a fertőzöttek gyógyításában.

Hozzászólások