Volt Európa-bajnok lesz Golyó május 22-i ellenfele!

Nemzetközi címért bokszolnak

2015/05/11

Bogdán ˝Golyó˝ Zsolt, eddig veretlen profi ökölvívónk, a GBF nehézsúlyú világbajnoka tizedik meccsére készül május 22-én, Kecskeméten, ellenfele pedig az egykori cirkálósúlyú Európa-bajnok francia Jean Marc Monrose lesz. Az újpesti bokszoló szerint gyorsabb, mozgékonyabb a ringben, mint előző ellenfele, ezért egészen más küzdelemre számít. De nem aggódik: jobban felkészült, mint eddig bármikor, és alaposan kielemezte ellenfelét.

Bogdán Zsolt ökölvívó karrierje tavaly év vége óta új fordulatot vett. Golyó tavaly decemberben Danny Williams pontozásos legyőzésével megszerezte a GBF (Global Boxing Federation) nehézsúlyú világbajnoki övét, majd idén márciusban, Cegléden háromszor is padlóra küldte a robusztus horvát Vjekoslav Bajicot.

Annyit már eddig is lehetett tudni, hogy az újpesti bokszoló május 22-én lép szorítóba Kecskeméten, a Ferobox Event nevű gálán, most azonban az is kiderült, ki lesz az ellenfele. Golyó egy volt Európa-bajnok ellen küzdhet egy nemzetközi címért! A 33 éves francia Jean Marc Monrose a cirkálósúlyból jön fel nehézsúlyba, mérlege 27 győzelem (17 KO) és nyolc vereség.

Ezért a magyar bokszoló teljesen más mérkőzésre készül, ugyanis mostani ellenfele várhatóan mozgékonyabb lesz a korábbiaknál. De Bogdán Zsolt egy percig sem izgul, alaposan felkészült – a hagyományos eszközökön túl újakkal is – reakciólabdával és az új, Elevation-maszkkal -, valamint edzőjével részletesen kielemezték a franciát. Ezt ő maga mesélte el az RC Newsnak.

Jobban érdekel? Olvass még többet Golyóról!

Hozzászólások