Volvo V60 Cross Country

Ezzel nem csak a sarki közértig fogsz elgurulni

2016/06/06

Bár a gyártótól már mutattunk be nektek autót, a Volvo V60 sem maradhat ki a repertoárból. Jöjjön hát a Cross Country – A Sámán tolmácsolásában!

Ezzel az autóvak két alapvető probléma van: nem áll a garázsunkban, és nem veheti fel a versenyt a saját nagytesójával, az XC60-al. De azért a Volvo V60 modellje sem feltétlenül kell, hogy szégyenkezzen. Ha tűzön és vízen nem is, de rosszabb útviszonyokon simán elközlekedik, és bár javarészt a flaszteron csapathatunk vele, ha valaki a hétvégi telkéről le akar ruccanni a közeli horgásztóra, akkor sem kell átülnie egy másik kocsiba.

Persze azért a cross country nem adja vissza a terepjárók élményét, de a magasságával és az alvázat védő biztonsági elemekkel nyugodtan közlekedhetünk vele a rosszabb utakon is. Ráadásul Volvo: kényelmesnek és biztonságosnak született, afféle vasnak, ami könyörög, hogy üljünk bele és vezessük. 

És mindezek mellett A Sámán még Monica Beluccival és képes volt párhuzamot vonni az autó kapcsán. De ezt már a videóból ti is megtudhatjátok!


Fotó: ©Volvo

Hozzászólások