Vörösborral az érzéki éjszakáért!

Ételek, amelyek az ösztöneinket táplálják

2014/06/26

Vannak olyan ételek, amelyek energiával töltenek fel, vagy élesítik az elmét, sőt olyanok is, amelyek „zsírégető” hatásúak. redwine

Azonban azok az ételek, amelyeket mi tálalunk most Nektek ennél sokkal izgalmasabb hatással bírnak: felkorbácsolják a vágyakat és élvezetesebbé teszik az életet!

A csípős chili
A capsaicin, egy olyan vegyianyag, amit a csípős paprikában mutattak ki, serkenti a vérkeringést és stimulálja az idegvégződéseket, így igazán érzéki élményben lehet része annak, aki fogyasztja.

A csokoládé
A kakaó olyan kémiai anyagot tartalmaz, amely fokozza az örömérzetet. Minél magasabb a csokoládé kakaótartalma, annál intenzívebb hatásra számíthat, és még csak lelkifurdalásod sem kell, hogy legyen a plusz kalóriák miatt! Lényeg, hogy csak étcsokoládét fogyasszatok.

A vörös bor
Igazán önfeledt és intenzív éjszakára vágysz? Akkor fogyasszatok vörösbort. Amellett, hogy gyorsabban ellazultok, javítja a véráramlását így jobb lesz a nemi szervek vérellátása az együttlét alatt.

A dió
Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek a nemi hormonok termelését a legmagasabb szinten tartják, ami a kutatások szerint hat a libidóra.

A vanília
Vacsora után a legjobb választásnak tűnik egy finom, valódi vaníliával ízesített fagylalt. Enyhén stimulálja az idegeket, így ami jó, az még jobb lesz. ;)

Hozzászólások