VV Aurelio nem bánja, hogy elhagyták a csajok

A helikopterező valósághős most boldog

2015/07/15

Érdekes szerelmi háromszög alakult ki VV Aurelio és két lány között, barátnője, Zsófia és szeretője, VV Dóri barátnők lettek, mikor kiderült, hogy a fiú mindkettejükkel kavart egyszerre. Az egykori valósághős azonban azt mondja, örülni ugyan nem örül, hogy megszabadult tőlük, de elárulta, miért jobb így szerinte.

“Én jöttem ki ebből a dologból a legjobban. Nem mondom, hogy örülök, hogy megszabadultam tőlük, de maradjunk annyiban, jobb, hogy elváltak az útjaink – mondta a Fókusznak Aurelio. – Zsófi azt állítja, hogy együtt voltunk, de aki ismer engem, az tudja, hogy az én barátnőm nem megy ki Olaszországba nyaralni, ismétlem ‘nyaralni’ egy hónapig, hanem mellettem van.”

Elárulta, amikor kiderült, hogy barátnője, Zsófi ominózus nyaralása alatt ő éppen VV Dórival kavart, nem lett nyilvános balhé, mert a két lány összebarátkozott. Aurelio szerint viszont ez az egész színjáték csak a külvilágnak szólt, egymás háta mögött mindennek elmondták a másikat.

zsofika aurelio
Aurelio és Zsófi

A történtek miatt már csak azért sem bánkódik, mert közben újra megtalálta a szerelem, de annyit elárult, hogy tanult az előző esetből, és megfogadta, hogy új kapcsolatát diszkréten kezeli, és nem fogja megosztani minden percét a nyilvánossággal.

Hozzászólások