VV Aurelio sokkot kapott!

Képtelen volt folytatni a műsort

2015/02/11

Azt eddig is tudtuk, hogy VV Aurelio gyakorlatilag bármitől képes elsírni magát, most azonban annyira kiakadt, hogy még a BeleValót sem tudta levezényelni.

Komoly érzelmi viharok dúlnak a VV7-ben: a játék hosszú hetei alatt Edina és Laci olyan közel kerültek egymáshoz, hogy a korábban macsó fiú teljesen átváltozott, igazi romantikus hőssé vált. Bár sokan azt hiszik, hogy csak megjátssza az érzéseit és érdekből van együtt az erdélyi lánnyal, vannak olyanok is, akiket meghat a szerelmesek kapcsolata

Tegnap este Edina nagynénje volt a BeleValó vendége, ahol Aurelióval arról beszélgettek, vajon mennyire őszinte a párocska kapcsolata.Az ex-villalakót annyira meghatódott ezeken a mély érzéseken, hogy a műsort is képtelen volt könnyek nélkül folytatni.

VV Aurelo nagyon jól tudja, mennyire nehéz az érzelmeket kordában tartani a villa falain belül, hiszen az előző szériában neki is volt szerelmi kalandja. Bár a bezártság belőle és Zsófiból nem épp a szerelmet hozta ki, a VV 6 után egymásra találtak, és azóta is egy párt alkotnak.

Lacira és Edinára nagyon nehéz napok várnak, hiszen egy szabályszegés miatt kettejük közül került ki a villa következő kihívottja, majd a lakók jóvoltából a zöld kendő Lacira került, így a vasárnapi párbajon egymás ellen kell kiállniuk. Ez azonban semmit sem változtat a kapcsolatukon: Edina és Laci néhány hete annyira egymásba szeretett, ahogy talán a villa falain belül még senki. 

Hozzászólások