VV Aurelio teljesen padlóra került

Elvesztette azt, akit a legjobban szeretett...

2015/11/26

Drámai fordulat történt VV Aurelio életében: a legutóbb drogbotránya miatt címlapokra kerülő fiú elveszítette azt az embert, akit a legjobban szeretett.

Borzasztóan nehéz időszakon megy keresztül a VV6 győztese: nem elég, hogy néhány hete a rendőrök drogot találtak nála, Aureliónak most sokkal nagyobb gondja is van, ugyanis kedden elhunyt az édesapja, akit mindennél jobban szeretett.

A fiatal valóságshow-hős már a VV-s bemutatkozó filmjében is szinte csak édesapjáról beszélt, aztán a műsor alatt is nagyon sok alkalommal felhozta őt. Számára ő volt a szülő, hiszen anyukája már kiskorában ott hagyta őket.

VV Aurelio édesapja 76 éves volt, és korábban volt már két szívinfarktusa, egyetlen fia nem véletlenül aggódott annyit az egészsége miatt. Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, az azonban biztos, hogy a fiatalabb Caversaccio nehéz időszak előtt áll, hiszen amellett, hogy akár börtönbe is kerülhet drogbirtoklás miatt, apukáját is el kell temetnie.

„Apámmal élek hétéves korom óta. Svájcból jöttünk. Én személy szerint megtanultam magyarul. Apám azóta se tud, ezért beszélünk otthon németül. Apám a példaképem, és nemcsak azért, mert hét nyelven beszél, mert úgy érzem, ő csinálta azt belőlem, aki vagyok. Egyszer én is olyan szeretnék lenni, mint ő. Anyám 16 éves koromban ottha­gyott minket. (…) Ő úgy döntött, hogy nem mellettünk él, én ezt tiszteletben tartom. Minden nap gondolok rá, hiányzik is, de nekem az apám a családom, és ez így is marad! Őt szeretem a világon a legjobban! – mondta évekkel ezelőtt VV Aurelio a bemutatkozó kisfilmjében.

Olvass még Aurelioróll

Hozzászólások