VV Dennis ágyba bújt a tanárnőjével

Számára valóra vált, ami sokaknak csak fantázia maradt

2015/03/19

Kiderült: VV Dennis nemcsak a villában volt képtelen kordában tartani vágyait. Iskolás korában egy tanárnőjével bújt ágyba. 

A VV7 szexmániása a valóságshow-ban bebizonyította, hogy bármikor kapható egy pásztorórára, főleg amikor olyan partnerre talál, mint Fanni. VV Dennis már tizenévesen is imádta a gyengébbik nemet, már akkor is hajtotta a vére.

Ez egy elég kényes téma, pedig sokak szerint menő. A diplomaosztó után történt” – mondta a Borsnak nevetve az érettségivel sem rendelkező macsó. – “Viccet félretéve, valóban volt egy ilyen eset, de még mielőtt mindenki arra gondol, hogy ezáltal akartam jobb jegyeket szerezni, elmondom, hogy nem lettem utána jobb tanuló.”

VV Fanni és Dennisz
Dennis a villában megmutatta, mire képes!

A macsó nem akarta elárulni, hogy mikor történt az eset, arra azonban kitért, hogy 14 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét. Legidősebb partnere pedig majdnem 50 esztendős volt, de hangsúlyozta: az a hölgy nem a szóban forgó  tanárnő.

Legyen annyi elég, hogy nem emlékszem pontosan, hány éves voltam, de taknyos. Egy osztálykiránduláson történt, véletlenül betévedtem a tanár szobájába, ahol aztán történt ez-az. De ez már rettenetesen régen volt” – tette hozzá VV Dennis.

Hozzászólások