VV Dóri feladja a játékot?

Összeomlott a családi tragédia miatt

2014/12/10

Szívszorító pillanatok tanúi lehettek a nézők a Való Világban; kiderült ugyanis, hogy VV Dóri elvesztette imádott nagymamáját. Kérdésessé vált, hogy otthagyja-e a villát.

A szőke plasztikcica mindig jókedvű a villában, ám most vélhetően jó ideig búskomor lesz. Amikor VV Dóri lehetőséget kapott, hogy soron kívül, látszólag minden apropó nélkül lehetőséget kapott, hogy telefonon beszéljen édesanyjával, sejtette, hogy nagy baj lehet.

Ne aggódj, kicsim, a Mama hétfő este lefeküdt, másnap reggel pedig már nem ébredt fel. Csendben ment el, és biztosan nem érzett semmi rosszat. Elment, de vigyáz ránk az égből. Onnan figyel téged, hogy milyen talpraesett nő vagy. Ő is azt szeretné, hogy harcolj, maradj bent a villában. Nagyon büszke volt rád, elmeséltem neki, hogy megpucoltad a csirkét, ő pedig csak mosolygott, úgyhogy azt gondolom, ő is azt szeretné, hogy folytasd a játékot” – biztatta Dórit az anyukája.

VV Dóri sír
Ömlöttek Dóri könnyei a hír hallatán… (fotó: Blikk)

VV Dóri imádta a nagyit, még a villába bevihető személyes tárgyként is az ő kendőjét választotta. Összeomlott a hír hallatán, jó ideig képtelen volt összeszedni magát. A műsor készítői ebben a nehéz helyzetben együttműködnek a lánnyal.

Tiszteletben tartjuk a gyászát, és természetesen megadjuk a lehetőséget Dórinak, hogy maga döntsön a továbbiakról. Amennyiben úgy határoz, hogy játékban marad, utolsó útjára akkor is elkísérheti nagymamáját, kiengedjük őt a temetésre” – mondta a Blikknek Négyesi Péter, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.

VV Dóri a kedd esti adásban közölte: meghozta a döntést, nem adja fel a játékot, mert hisz benne, hogy szeretett nagymamája is így akarná.

Hozzászólások