VV Dóri képtelen feldolgozni élete szörnyűségét

Az egyik legfontosabb családtagját vesztette el

2014/12/09

Bár bőven volt idő arra, hogy VV Dóri feldolgozza a történteket, de nem tud beletörődni a családi tragédiába. Az egész életét végigkíséri. 

A VV7 plasztikcicája mindössze 11 éves volt, amikor testvéreként szeretett, hozzá rendkívül közel álló nagybátyját agyonverték.

Ő olyan volt nekem, mint a testvérem. Rokonilag nagybácsi-unokahúg kapcsolatban voltunk, de mivel mindössze öt év volt a korkülönbség köztünk, számomra olyan volt, mintha a bátyám lenne. Rossz társaságba keveredett, 16 évesen egy olyan bandában talált haverokra, akiknek a legfontosabb a bűnözés volt, és sajnos őt is belerángatták. Idős emberek otthonába törtek be, és egyszer csak felmerült a bandatagokban az ötlet, hogy a nagyszüleim legyenek az áldozatok. Azt hiszem, a nagybátyám ekkor értette meg igazán: amit tesznek, borzalmas dolog, és ki akart szállni az egészből” – mesélte a Blikknek VV Dóri, akit még mindig – közel húsz év távlatából – is felkavarnak az emlékek.

VV Dóri 2
Dóri a villában nem foglalkozik a múlttal, remekül érzi magát (fotók: RTL Klub)

A nagybácsi élete épp ezért ért tragikus véget. A banda megtudta, hogy szeretne kiszállni a csapatból. Annyira rossz néven vették ezt, és vélhetően féltek a lebukástól is, hogy mindenképp el akarták hallgattatni.

Elcsalták a szőlőbe, arrafelé nálunk igen sok olyan hely van a hegyekben, ahol el lehet bújni. Meg akarták leckéztetni, és addig ütötték, amíg belehalt a sérüléseibe. Egyik sem volt még jogilag felnőtt, úgyhogy fiatalkorúként kellett kezelni őket, így nem is kaptak olyan börtönbüntetést, amit megérdemeltek volna. Ma már szabadlábon vannak” – tette hozzá VV Dóri.

Hozzászólások