VV Éva kicsinálja ellenségét?

Véget ért a szerelem

2014/12/11

Véget ért VV Éva kapcsolata: a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt kiderült, Éva a pszichológusával jár, ám a férfi nem vállalja fel a szerelmét – vagy legalábbis nem szeretne a médiában szerepelni. Most azonban a férfi utat mutatott a valóságshow hősnek, aki bosszút esküdött.

Baukó Éváról jól tudjuk, hogy nem rejti véka alá érzelmeit, ám valóban kikelt magából, amikor a Facebookon bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata, méghozzá egy másik nő miatt. A BeleValó műsorvezetőjének a férfi lakásából is mennie kell, de természetesen bosszút forral az ellen, aki miatt a szerelme utat mutatott neki.

VV Éva
Éva a dzsungelben kotyogta ki, hogy a pszichológusával jár (Fotó: RTL Klub)

“Bármelyik Nőismerősöm beszélt a barátommal rólam valótlanságokat és ezzel tönkretette a kapcsolatomat nem fogja zsebre tenni amit tőlem fog kapni, mert megmondta a most már csak exbarátom, hogy elmondja a nevét miután kiköltöztem a lakásából! Nem tanultátok még meg rohadt ribancok, hogy Eva Bauko-val nem jó újat húzni??? Így akarjátok tönkretenni más életét! Nagyon vigyázz te nő, mert ha megtudom, hogy ki vagy kicsinállak és nem fizikai értelemben – posztolta Éva a Facebookon.

Bárki is húzta keresztbe VV Éva számításait, valóban elkezdhet félni, hiszen a bortányairól ismert műsorvezető nem szokott finomkodni, ha megsértve érzi magát. A dzsungelkaland óta egyébként nem csak Éva, de ellenségből lett barátnője, Aleska Diamond is a szinglik táborát erősíti.

Hozzászólások