VV Éva megharapta a felnőttfilmes Éden Barbit?

Eldurvult történet a ˝Hotel˝ lakójáról

2015/04/13

Az Éden Hotel új lakójának múltja nem sokáig maradhatott titokban a nyilvánosság előtt. A 23 éves lányról már hallhattunk korábban, most azonban még több információ látott napvilágot.

Három évvel ezelőtt, a Blikk soraiból tudhattuk meg, hogy Barbi bűncselekmény áldozata lett, ugyanis szexmunkára kényszerítették Olaszországban. Egy bűvész társaságában hagyta el hazánkat, ahol az asszisztensi állás helyett egészen más dolog várt rá: „Ott aztán kiderült: bűvészkedésről vagy bármilyen műsorról szó sincs! Ehelyett egy lámpa jelzésére kellett kivonulnunk egy színpadra a rudak közé táncolni. Így választottak ki a bokszokban ülő vendégek”– mesélte a lány akkor a lapnak.

edenhotel2
Fotózás az Éden Hotelben (TV2)

Barbi ekkor bepánikolt, ezért egy barátja segítségével gyorsan elmenekült az országból. Itthon már biztonságban volt, ám egy szerelmi bánat miatt újabb munkára vállalkozott.

„Barbinak ekkor volt egy párja, akihez nagyon ragaszkodott, a srác azonban nem bánt vele tisztességesen, és elhagyta egy holland lányért. Ekkor a barátnőm teljesen összetört, pénze sem volt, ezért két hónapra még haza is kellett költöznie vidékre. Ezután döntött úgy, hogy pornózni kezd, de kezdetben csak a pénz miatt vállalta. Először még csak egy hétig akarta csinálni, de aztán újra forgatott. Már a hírhedt Pierre Woodmannel is dolgozott együtt. Mindenesetre amikor beköltözött az Éden Hotelbe, úgy tudom, már felhagyott a filmezéssel. Remélem, a TV2 műsorának köszönhetően minden szempontból rendbe jön majd az élete” – mesélte a 23 éves lány közeli ismerőse.

Egyéb értesülések szerint Barbi korábban együtt élt Baukó Évával, az egykori valóságshow-hőssel, ám kapcsolatuk átmenetileg megromlott. Állítólag az ittas botrányhősnő egyszer még meg is harapta az Éden Hotel lakóját, de azóta rendeződött a viszonyuk.

VV Éva

Hozzászólások