VV Éva meglopta segítőjét?

Rejtélyes módon tűntek el az üzletember értékei

2015/01/06

Hirtelen feltűnt VV Éva egykori segítője, aki szeretné visszakapni azokat az értékes tárgyakat, amelyek az ő tulajdonát képezték, de az egykori valóságshow-hős szó nélkül elvitte a drága holmikat.

Bár az egykori segítő – egy igen jómódú üzletember – és VV Éva története másfél évre tekint vissza, a férfi most állt elő azzal, hogy Éva több százezer forintot érő brillgyűrűt és napszemüvegeket vitt el tőle.

2013 nyarán váratlanul keresett meg, hogy pár napra segítsem ki, nincs hol laknia. Igent mondtam. Akkor még az italozós időszakát élte, ennek ellenére bizalmamba fogadtam, úgy viselkedtem vele, mint bármelyik más embertársammal tettem volna. Az értékes ékszereimet, ruháimat, kiegészítőimet is felpróbálta, fényképezte, nézegette. Mígnem az első vagy második reggelen egy fiatal férfi jött érte, és gyanúsan sietve távozott vele. Ekkor tűnt fel az is, hogy az irodám fürdőszobáját használta aznap reggel, utólag azt is megtudtam, miért. Két márkás napszemüvegem és egy 1998-ban, negyedmillióért vásárolt márkás brillgyűrűm tűnt el. Éva feltehetően az ezekért kapott pénzekből mehetett ki Görögországba szépségversenyre, hiszen kint még elértem, és számon kértem rajta a tárgyak eltűnését. A napokban is megpróbáltam keresni, hogy adja vissza őket, de már nem is reagál. Szerencsém, hogy számos tanú és bizonyíték maradt erről az incidensről, így jogi úton is visszakövetelhetem az értékeimet” – mesélte a Borsnak a neve elhallgatását kérő budai üzletember.

VV Éva
VV Éva remek formában van

A BeleValó műsorvezetője egy pillanatig sem tagadja: valóban magához vette az értékes dolgokat, de egyáltalán nem a segítő tudta nélkül.

A villába költözésem előtt ismerkedtem meg ezzel az úrral, többször hívott meg bulikba és magához vendégségbe az akkori párommal, Ádámmal. Kaptam tőle ajándékokat, egy gyűrűt is, de ez már évekkel ezelőtt történt. Ezért nem is értem, most miért állt elő egy ilyen sztorival” – mondta Baukó Éva az RTL Klub sajtóosztályán keresztül.  

Hozzászólások