VV Éva meztelen fotót osztott meg rajongóival

Megmutatta kendőzetlen bájait

2015/04/09

Ha VV Éva eltűnne a köztudatból, gondoskodik róla, hogy újra előkerüljön. Most éppen közösségi oldalán osztott meg egy fotót a nagyérdeművel, amin igencsak lenge öltözékben mutatkozott.

VV Éva látszólag megtalálta a boldogságot egykori párja oldalán, ám nemrégiben kiderült: a férfi a feleségével is fenntartotta a házasságát a nagyszájú celeb mellett. „Minden az elvonón kezdődött, ahova kiszolgáltatottan, alkoholproblémákkal érkeztem, annak reményében, hogy sikerül leszoknom, és az életem is rendbe jön majd ezután. Ott álltam egy fillér nélkül, semmi reményem nem volt. Majd jött a pszichiáter, és sikerült letennem az italt. Érzelmeket kezdett táplálni irántam, és én is szerelmes lettem belé, valószínűleg azért is, mert a biztonságot és egy erős embert láttam benne, aki szeretetével átsegít mindenen. Az elvonó után egyből a budai lakásába költöztetett a Rózsadombra, ahol boldog voltam, és tényleg szerettem, bár picit tartottam ettől az orvos-beteg kapcsolattól. Az elején minden szép és jó volt, leszámítva, hogy az első hónapban megtudtam, van egy thai felesége, akivel amúgy együtt él. Azt mondta, szeret, és elhagyja, ezért benne maradtam a kapcsolatban” – mesélte akkor VV Éva.

vv éva

Baukó Éva Aurelióval is összeveszett, ugyanis nem kis szerepe volt abban, hogy a srác és Zsófika békülése nehezen menjen, ám a borzas hajú egykori valóságshow-hős megvédte magát. Nézd meg a videót!

Hozzászólások