VV Éva: ˝Nincs értelme az életemnek˝

Öngyilkosságtól féltik barátai

2015/04/22

VV Éva padlóra került, úgy érzi, nincs értelme az életének, barátai attól féltik, hogy újra inni kezd, vagy ami a legrosszabb: öngyilkos lesz.

A VV7 idején, amikor a BeleValó műsorvezetője lett, úgy tűnt, hogy a botrányhősnő élete egyenesbe került, boldognak, kiegyensúlyozottnak látszott. A műsor végeztével azonban depressziós lett, ráadásul hatalmas szerelmi csalódás is érte.

Valóban azt hittem, hogy benne megtaláltam az igazi szerelmet, ám kiderült, hogy átvert. Nagyon rosszul éltem meg, ráadásul jelenleg nem dolgozom, így sok időm marad a problémákon rágódni. Nem tudom, hogyan tovább, jelenleg nincs értelme az életemnek. Már nem tudok megbízni a férfiakban. Szeretnék már nyugodt, boldog kapcsolatban élni, és azt hittem, megtaláltam azt az embert, aki mellett végre lecsillapodhatok. Sajnos nem így lett, csúnya véget ért a kapcsolatunk. Próbálom elfelejteni, ezért elkezdtem edzeni, de a fájdalmat csak ideig-óriág enyhíti. Az érzelmeimet mindig maximálisan megéltem, ösztönlény vagyok, ezért ha fájdalom ér, borzasztóan ki tudok borulni. Mindezek ellenére tudom, hogy le kell zárnom ezt a kapcsolatot” – mondta a Blikknek VV Éva.

VV Éva
Nemrégiben még boldogságtól sugárzott és remek formában volt (fotó: Facebook)

Ismerősei nagyon félnek attól, hogy Éva kétségbeesésében végzetes hibát követ el.

Éva nagyon heves vérmérsékletű, és sokszor nem gondolja át a tetteit, ezért is aggódom, nehogy valami hülyeséget csináljon. Tudom, hogy erős nő, de most valóban sok nehézség jutott ki neki, amiből remélhetőleg mielőbb kilábal. Az, hogy letette az italt, hatalmas kitartásra utal, ezért bízom benne, hogy minden rendben lesz“– reménykedett Éva egyik, neve elhallgatását kérő barátja.

Hozzászólások