VV Éva tajtékzik a dühtől

Képtelen elfogadni, hogy második lett

2014/11/14

Összeesküvés elméleteket sző VV Éva, mert nem képes elfogadni a tényt, hogy csak második lett a dzsungelben. Állítja: Molnár Andi neki köszönheti a győzelmet.

Bár VV Éva azt hajtogatja, hogy nem érte meglepetésként a végeredmény, mégis tajtékzik a dühtől, tovább vagdalkozik, és összeesküvés elméleteket gyárt azért, hogy megmagyarázza: a cselszövései miért csak ezüstérmet hoztak neki.

Felkészültem arra, hogy Andi nyeri meg a versenyt, de a legnagyobb műsort én csináltam, ez vitathatatlan. Andinak meg is mondtam, hogy a teljesítménye egy nulla volt, ráadásul nagyon álszent, hiszen például ott dohányzott, ahol a kamerák nem látják. Mást mutatott, mint amilyen valójában. Ráadásul ha én nem kezdem ki, és nem bonyolódok vele konfliktusba, akkor észre sem veszi senki, hogy egyáltalán játékban van” – mondta a Blikknek VV Éva.

VV Éva

A valóságshow sztár szerint az egész műsor miatta működött, az ő konfliktusai miatt ültek a nézők a televízió elé. 

Sokkal nehezebb volt ez a műsor, mint a ValóVilág. Idegileg felemésztett, hogy punnyadt volt a társaság, és nekem kellett izgalmakkal fűszereznem a műsort. Minden napra kitaláltam valamit, olykor konfliktust generáltam, míg máskor vicces helyzeteket teremtettemNem akarok rosszra gondolni, de az tény, hogy több embertől hallottam: a rám küldött szavazatokat hálózati hiba miatt visszadobta a rendszer” – osztotta meg elméletét VV Éva.

Hozzászólások